Junior Sport te invita cu cei mici langa campionii mari ai sportului

Postat in Articole
Sub sloganul „Trimiteti copiii la sport!”, proiectul dedicat in exclusivitate tinerelor sperante isi propune sa faca echipa cu parintii.
Dupa un 1 iunie plin de evenimente pentru cei mici, Asociatia Junior Sport si Cristian Topescu ii cheama pe copii si tineri, a doua zi (2 iunie), la Baneasa Shopping City, la cea mai mare provocare sportiva. Vor fi prezenti aproximativ 400 de copii de la cluburile sportive din Bucuresti, care se vor intrece in peste 15 sporturi: fotbal, handbal, baschet, volei, rugby, badminton, tenis de masa, tenis de câmp, gimnastica, judo, arte martiale, atletism, lupte, minigolf si altele.
Startul va fi dat Leonard Doroftei, Otilia Badescu, Corina Ungureanu, Cristian Gatu, Ivan Patzaichin, Octavian Belu, Laura Badea, Carmen Tocala, Carmen Bunaciu si de alti campioni ai României.
”Copiii nostri fac tot mai putin sport. Ei prefera sa joace fotbal de pe tastatura calculatorului, volei sau tenis de pe platforma Wii, iar muschii lor se atrofiaza. Din nefericire, orele de sport sunt tot mai putine in scoli, iar resursele financiare pentru dezvoltarea performantei in cluburile sportive sunt tot mai reduse. Proiectul Junior Sport va incerca sa-i scoata din aceasta stare prin evenimentele periodice pe care le va intreprinde. Vrem sa-I facem pe parinti sa inteleaga frumusetea dar si importanta de netagaduit a sportului pentru dezvoltarea armonioasa a copiilor lor”- Cristian Topescu.

Te astepam acolo!

CAND? 2 iunie 2012

UNDE? Baneasa Shopping City

CINE? Asociatia Junior Sport, Primaria Municipiului Bucuresti, Universitatea de Educatie Fizica si Sport

CE? Ne vom juca si ne vom intrece in aproape toate ramurile sportului: fotbal, gimnastica, baschet, atletism, tenis de masa, handbal, rugby si altele

CU CINE? Cristian topescu, Mihai Dragomir, Leonard Doroftei, Corina Ungureanu, Otilia Badescu, Ivan Patzaichin, Cristian Gatu, Florentin Marinescu si multi altii, alaturi de copiii de la Cluburile scolare Sportive din Bucuresti

Postat la: 01-06-2012 de admin
Scor: 0 din 0 voturi

Comentarii (0)

Acest material nu are inca comentarii. Fii primul care comenteaza!
Adauga comentariul tau
Ultimele 5 articole

Postul Pastelui 2014: Challenge Accepted!

40 de zile de post. Pare o perioada interminabila. Desi...

Luna cadourilor incepe cu un dar pentru inima

Sarbatorile de iarna ocupa un loc special in sufletul...

Uleiul aruncat la chiuveta este gunoiul de sub pres!

Poate ca nu stiai, dar un litru de ulei alimentar uzat...

Cele mai frumoase spatii de design din Bucuresti le gasesti prin Lovely Design Hub

Viata e prea scurta ca sa nu incercam macar un lucru nou...

De Mos Nicolae imi doresc sa merg la Fire of Anatolia

6 decembrie 2013. Bomboane, dulciuri, portocale sau...