Luna cadourilor incepe cu un dar pentru inima

Postat in Articole
Sarbatorile de iarna ocupa un loc special in sufletul fiecaruia. Este perioada din an in care ne simtim mai buni, mai darnici si mai apropiati de familie si prieteni. Uitam insa, ca cel mai important dar pe care il avem si de care trebuie sa ne ingrijim este sanatatea.
In prag de sarbatori Tensoval alaturi de Liana Stanciu ofera un dar din inima celor varstnici aflati in cateva dintre caminele de batrani din Bucuresti. Actiunea isi propune sa atraga atentia asupra unei afectiuni grave, foarte raspandite si totusi neglijate de catre romani: hipertensiunea arteriala.

Pentru a reaminti acest lucru, luni, 2 decembrie 2013, HARTMANN Romania ( www.hartmann.ro), compania care detine brandul de tensiometre Tensoval, alaturi de Liana Stanciu au vizitat doua camine de batrani din Bucuresti (Sf. Dimitrie si Sf. Andrei) unde au discutat cu cei varstnici despre hipertensiune, despre cum aceasta ii afecteaza si ce pot face pentru a se proteja.

Tensiunea arteriala crescuta este una dintre cele mai cunoscute afectiuni asimptomatice cu efecte negative majore asupra sanatatii, singura modalitate de a o depista fiind verificarea periodica a valorilor tensiunii.


Astfel, pentru a veni in sprjinul varstnicilor din cateva camine de batrani bucurestene, HARTMANN Romania a donat mai multe tensiometre digitale de ultima generatie Tensoval Comfort. Printre caminele care au beneficiat de acesta donatie se numara: Centrul de ingrijire si Asistenta pentru Persoanele Varstnice "Sf. Ana", Centrul de ingrijire si Asistenta pentru Persoane Varstnice ,,Casa Max’’, Complexul de servicii socio-medicale Sf. Andrei si altele.

Liana Stanciu s-a alaturat acestei campanii pentru ca a cunoscut in mod direct efectele devastatoare ale hipertensiunii.
"Vin sarbatorile. Transmiteti dragoste inimilor voastre! Aveti grija de inimile parintilor, bunicilor, prietenilor vostri, faceti-le cadou un tensiometru. intr-o zi va vor multumi! Poate nu maine, dar curand. Nici nu banuiti cat de usor poate creste tensiunea arteriala si ce daune poate face. Daca ii iubiti, protejatii" a declarat Liana.


In perioada octombrie-decembrie 2013 Tensoval propune gastronomie fara tensiune intr-un pachet promotional dedicat persoanelor hipertensive, astfel ca la achizitia unui tensiometru Tensoval comfort, veti primi cadou revista “Bucataria pentru toti” cu retete dedicate persoanelor cardiace.

Daca aveti bunici sau parinti care au probleme cu tensiunea, luati in considerare si varainta unui tensiometru cadou de sarbatori.
Postat la: 04-12-2013 de admin
Scor: 0 din 0 voturi

Comentarii (0)

Acest material nu are inca comentarii. Fii primul care comenteaza!
Adauga comentariul tau
Ultimele 5 articole

Postul Pastelui 2014: Challenge Accepted!

40 de zile de post. Pare o perioada interminabila. Desi...

Luna cadourilor incepe cu un dar pentru inima

Sarbatorile de iarna ocupa un loc special in sufletul...

Uleiul aruncat la chiuveta este gunoiul de sub pres!

Poate ca nu stiai, dar un litru de ulei alimentar uzat...

Cele mai frumoase spatii de design din Bucuresti le gasesti prin Lovely Design Hub

Viata e prea scurta ca sa nu incercam macar un lucru nou...

De Mos Nicolae imi doresc sa merg la Fire of Anatolia

6 decembrie 2013. Bomboane, dulciuri, portocale sau...