Bruschete cu sardine, capere si lamaie

Postat in Aperitive
Sardinele sunt o sursa excelenta de Omega 3, asa ca nu ezita sa le consumi cat mai des.
fork_spoon_icon_26x26  Portii: 2
fork_spoonclock_icon_26x26icon_26x26 Timp de gatire: 0h 10 minute

Ingrediente:

- 3 felii de paine neagra patrate SAU 2 usor alungite din secara
- o cutie cu sardine in ulei
- unt
- capere
- lamaie

Mod de preparare

1. Taie feliile de paine in triunghiuri si unge fiecare triunghi cu putin unt.  Taie lamaia pe jumatate si taie 3 felii subtiri. Fiecare felie o tai pe din doua. O jumatate de felie de lamaie ii va reveni fiecarui triunghi de paine.

2. Pe partea unde nu e lamaie pune cateva capere si deasupra lor o sardina din conserva scursa in prealabil de ulei.  Pune si pe felia de lamaie 2-3 capere si stoarce deasupra fiecarui triunghi putina zeama de lamaie.

Savureaza de indata ce termini sau da la rece pana in momentul servirii.

Postat la: 12-09-2010 de admin
Scor: 0 din 0 voturi

Comentarii (0)

Acest material nu are inca comentarii. Fii primul care comenteaza!
Adauga comentariul tau
Ultimele 5 retete

Delicios si consistent: Prajitura Sumegi cu ciocolata, nuci si capsuni

Atunci cand te duci la sala constant, imposibil sa nu te...

Prajitura de Sf. Marie pentru Mama: Caramel Cheesecake cu Mure

Inca un cheesecake, inca un sarbatorit, inca un "motiv"...

Cel mai bun Cheesecake cu Ciocolata si Zmeura

Long story short: La Multi Ani, Catalin! Pentru ca...

Prajitura cu gutui (un fel de carrot cake reinventat)

Cum ar fi ca, in loc de carrot cake sa incerci sa faci...

Micul dejun: sandvis cu pastrama de vita

Uneori un weekend bun se cunoaste de sambata dimineata.