Bruschette cu trei tipuri de rosii


Ingrediente:
1 rosie mare sau 2 medii2 rosie galbena
2 rosii cu coaja inchisa
5-6 frunze de busuioc proaspat
2-3 catei de usturoi
2 linguri ulei de masline
1/2 lingurita sare
1/4 lingurita piper negru
2 felii de paine prajita
cateva masline kalamata
Mod de preparare
Schema de lucru este cat se poate de simpla. Anyone can do it!
1. Cu un cutit bine ascutit, taie rosiile cubulete mici. Sigur ca poti sa folosesti un singur tip de rosii, dar diversitatea legumelor si a gusturilor, merita cu siguranta testata.
2. Toaca fin cateii de usturoi si frunzele de busuioc. Fie ca un bol mediu sa fie locul comun de adunare si imprieteneste rosiile cu usturoiul tocat si busuiocul. Asezoneaza cu sare si piper si leaga totul cu ulei de masline. Lasa bolul la rece 5-10 minute si intre timp prepara painea.
3. Alege 2 felii mari din painea ta favorita (eu am ales o integrala cu seminte) si las-o la toaster pana cand s-a bronzat bine.
Esti fan usturoi? Ai zis da sau nu am auzit eu bine. Do like me then, ia un catel de usturoi taie-l pe diagonala si freaca feliile de paine prajita cu usturoi.
4. Scoate bolul cu rosii din frigider si pune contintul peste feliile de paine prajita. Merge de minune cu cateva masline kalamata.
As putea sa mananc bruschetele astea all summer long! Si tot as mai vrea!
1. Cu un cutit bine ascutit, taie rosiile cubulete mici. Sigur ca poti sa folosesti un singur tip de rosii, dar diversitatea legumelor si a gusturilor, merita cu siguranta testata.
2. Toaca fin cateii de usturoi si frunzele de busuioc. Fie ca un bol mediu sa fie locul comun de adunare si imprieteneste rosiile cu usturoiul tocat si busuiocul. Asezoneaza cu sare si piper si leaga totul cu ulei de masline. Lasa bolul la rece 5-10 minute si intre timp prepara painea.
3. Alege 2 felii mari din painea ta favorita (eu am ales o integrala cu seminte) si las-o la toaster pana cand s-a bronzat bine.
Esti fan usturoi? Ai zis da sau nu am auzit eu bine. Do like me then, ia un catel de usturoi taie-l pe diagonala si freaca feliile de paine prajita cu usturoi.
4. Scoate bolul cu rosii din frigider si pune contintul peste feliile de paine prajita. Merge de minune cu cateva masline kalamata.
As putea sa mananc bruschetele astea all summer long! Si tot as mai vrea!
Postat la: 08-08-2012 de
Te-ar putea interesa si...

Ultimele 5 retete
Comentarii (0)