Humus picant cu ardei capia copt si patrunjel

I DO LOVE humus! Dar cred ca v-ati dat seama deja pana acum. De data asta am combinat pasta de humus cu un ardei capia copt, sos verde tabasco si patrunjel proaspat.
fork_spoon_icon_26x26  Portii: 2
fork_spoonclock_icon_26x26icon_26x26 Timp de gatire: 0h 05 minute

Ingrediente:

250g humus la conserva
un ardei capia copt
zeama de la 1/2 de lamaie
3 catei de usturoi
1/2 legatura patrunjel
2 linguri tahini
1 lingurita sos Tabasco verde
2 linguri ulei de masline
un varf piper alb
un varf sare

Mod de preparare

Reteta e super simpla: intr-un mixer se pun toate ingredientele si se mixeaza bine pana cand obtii o pasta. Ar fi bine sa nu pui din prima tot uleiul de masline si zeama de lamaie - pune jumatate si mixeaza. Vezi cum a iesit la gust si mai copleteaza cu ce mai e nevoie.

Pentru mine, dupa ce am facut humus de zeci de ori, acestea sunt cantitatile cu care prepar humusul chiar si cu ochii inchisi, la orice ora din zi sau din noapte, si stiu sigur ce rezultat obtin.

Enjoy!

Postat la: 12-06-2012 de admin
Scor: 3 din 2 voturi

Comentarii (0)

Acest material nu are inca comentarii. Fii primul care comenteaza!
Adauga comentariul tau
Ultimele 5 retete

Delicios si consistent: Prajitura Sumegi cu ciocolata, nuci si capsuni

Atunci cand te duci la sala constant, imposibil sa nu te...

Prajitura de Sf. Marie pentru Mama: Caramel Cheesecake cu Mure

Inca un cheesecake, inca un sarbatorit, inca un "motiv"...

Cel mai bun Cheesecake cu Ciocolata si Zmeura

Long story short: La Multi Ani, Catalin! Pentru ca...

Prajitura cu gutui (un fel de carrot cake reinventat)

Cum ar fi ca, in loc de carrot cake sa incerci sa faci...

Micul dejun: sandvis cu pastrama de vita

Uneori un weekend bun se cunoaste de sambata dimineata.