Humus picant cu ardei capia copt si patrunjel
Postat in
Aperitive
, Sosuri / Paste


Ingrediente:
250g humus la conservaun ardei capia copt
zeama de la 1/2 de lamaie
3 catei de usturoi
1/2 legatura patrunjel
2 linguri tahini
1 lingurita sos Tabasco verde
2 linguri ulei de masline
un varf piper alb
un varf sare
Mod de preparare
Reteta e super simpla: intr-un mixer se pun toate ingredientele si se mixeaza bine pana cand obtii o pasta. Ar fi bine sa nu pui din prima tot uleiul de masline si zeama de lamaie - pune jumatate si mixeaza. Vezi cum a iesit la gust si mai copleteaza cu ce mai e nevoie.
Pentru mine, dupa ce am facut humus de zeci de ori, acestea sunt cantitatile cu care prepar humusul chiar si cu ochii inchisi, la orice ora din zi sau din noapte, si stiu sigur ce rezultat obtin.
Enjoy!
Pentru mine, dupa ce am facut humus de zeci de ori, acestea sunt cantitatile cu care prepar humusul chiar si cu ochii inchisi, la orice ora din zi sau din noapte, si stiu sigur ce rezultat obtin.
Enjoy!
Postat la: 12-06-2012 de
Te-ar putea interesa si...

Ultimele 5 retete
Comentarii (0)