Mozarella imbracata-n bacon, la cuptor!

Postat in Aperitive
Acest aperitiv l-am testat acasa la un amic si a fost pregatit de un italian veritabil, in vizita pe meleaguri romanesti. Nu m-am omorat dupa gust pentru ca era prea preganant laptele si eu nu sunt un mare fan, dar merita incercat.
fork_spoon_icon_26x26  Portii: 7
fork_spoonclock_icon_26x26icon_26x26 Timp de gatire: 0h 30 minute

Ingrediente:

- 14 degetele de mozzarella
- 14 fasii de bacon
- 1/2 cutie lapte

Mod de preparare

1. Se taie mozzarella dreptunghiuri. Fiecare bucata se infasoara intr-o fasie de bacon si se aseaza pe o tava potrivit de mare.


2. Se umple tava cu lapte si se baga la cuptor timp de 20 de minute sau pana cand se rumeneste usor si se topeste mozzarella. Enjoy!

Postat la: 13-12-2009 de admin
Scor: 0 din 0 voturi

Comentarii (0)

Acest material nu are inca comentarii. Fii primul care comenteaza!
Adauga comentariul tau
Ultimele 5 retete

Delicios si consistent: Prajitura Sumegi cu ciocolata, nuci si capsuni

Atunci cand te duci la sala constant, imposibil sa nu te...

Prajitura de Sf. Marie pentru Mama: Caramel Cheesecake cu Mure

Inca un cheesecake, inca un sarbatorit, inca un "motiv"...

Cel mai bun Cheesecake cu Ciocolata si Zmeura

Long story short: La Multi Ani, Catalin! Pentru ca...

Prajitura cu gutui (un fel de carrot cake reinventat)

Cum ar fi ca, in loc de carrot cake sa incerci sa faci...

Micul dejun: sandvis cu pastrama de vita

Uneori un weekend bun se cunoaste de sambata dimineata.