Rosii cherry umplute

Postat in Aperitive
Pe cat de migaloase si mari consumatoare de timp sunt rosiile cherry umplute, pe atat de repede vor disparea din farfurie.
fork_spoon_icon_26x26  Portii: 4
fork_spoonclock_icon_26x26icon_26x26 Timp de gatire: 0h 40 minute

Ingrediente:

- 12 rosii cherry
- 100g branza telemea sau feta
- o mana fistic maruntit
- 1 legatura de patrunjel
- 1/2 de morcov dat prin razatoarea mica
- o lingura ulei de masline

Mod de preparare

1. Taie un capacel la rosiile cherry si, cu ajutorul unui cutit, scoate continutul, fara a deteriora forma rosiei.

2. Umplutura se face din: patrunjelul tocat, morcov, branza, fistic bine pisat, o lingura de ulei de masline extravirgin.  Amesteca usor si drege gustul cu sare si piper.

3. Umple rosiile cu amestecul astfel obtinut si pune la frigider pana in momentul servirii.  Sunt bune, nu pot spune nu, dar foarte migaloase la preparat sunt  rosiile cherry umplute!  Inarmeaza-te cu rabdare si apuca-te de treaba!
 

Postat la: 15-12-2009 de admin
Scor: 0 din 0 voturi

Comentarii (0)

Acest material nu are inca comentarii. Fii primul care comenteaza!
Adauga comentariul tau
Ultimele 5 retete

Delicios si consistent: Prajitura Sumegi cu ciocolata, nuci si capsuni

Atunci cand te duci la sala constant, imposibil sa nu te...

Prajitura de Sf. Marie pentru Mama: Caramel Cheesecake cu Mure

Inca un cheesecake, inca un sarbatorit, inca un "motiv"...

Cel mai bun Cheesecake cu Ciocolata si Zmeura

Long story short: La Multi Ani, Catalin! Pentru ca...

Prajitura cu gutui (un fel de carrot cake reinventat)

Cum ar fi ca, in loc de carrot cake sa incerci sa faci...

Micul dejun: sandvis cu pastrama de vita

Uneori un weekend bun se cunoaste de sambata dimineata.