Ton cu unt, porumb si lime

Postat in Aperitive , Retete
Un aperitiv delicios cu ton, porumb si unt tocmai bun de servit la micul dejun alaturi de cateva felii de paine prajita.
fork_spoon_icon_26x26  Portii: 2
fork_spoonclock_icon_26x26icon_26x26 Timp de gatire: 0h 10 minute

Ingrediente:

- o cutie de ton bucati mai mari (recomandam Rio Mare)
- 4 linguri porumb din conserva
- 70-80 g unt
- sare
- piper alb
- zeama de la un lime

Mod de preparare

De asemenea, aceasta pasta de ton poate fi si o varianta excelenta de mic dejun alaturi de un ou fiert si paine prajita.

1. Deschide conserva de peste si scurge sucul sau uleiul din ea. Faramiteaza bucatelele de peste intr-un bol mediu si adauga untul.

2. Amesteca bine si adauga si zeama de la un lime si porumbul dulce. Omogenizeaza bine si serveste cu paine integrala.
 

Postat la: 13-10-2010 de admin
Scor: 0 din 0 voturi

Comentarii (0)

Acest material nu are inca comentarii. Fii primul care comenteaza!
Adauga comentariul tau
Ultimele 5 retete

Delicios si consistent: Prajitura Sumegi cu ciocolata, nuci si capsuni

Atunci cand te duci la sala constant, imposibil sa nu te...

Prajitura de Sf. Marie pentru Mama: Caramel Cheesecake cu Mure

Inca un cheesecake, inca un sarbatorit, inca un "motiv"...

Cel mai bun Cheesecake cu Ciocolata si Zmeura

Long story short: La Multi Ani, Catalin! Pentru ca...

Prajitura cu gutui (un fel de carrot cake reinventat)

Cum ar fi ca, in loc de carrot cake sa incerci sa faci...

Micul dejun: sandvis cu pastrama de vita

Uneori un weekend bun se cunoaste de sambata dimineata.