Paste tricolore

Aceasta este o reteta pe care am gasit-o in interiorul ambalajului branzei Ricotta de la Galbani.
fork_spoon_icon_26x26  Portii: 4
fork_spoonclock_icon_26x26icon_26x26 Timp de gatire: 0h 20 minute

Ingrediente:

- 250 g branza ricotta
- 350 g spaghete
- 400 g rosii cubulete fara coaja si seminte
- 20 g masline verzi intregi, fara samburi
- 5 frunze de busuioc rupte in bucati mai mari
- sare si piper
- o ceapa tocata solzisori

Mod de preparare

1. Amesteca cubuletele de rosii, ceapa, maslinele verzi si frunzele de busuioc intr-un bol mare. Asezoneaza cu sare si piper si putin ulei de masline.


2. Fierbe pastele al dente, conform instructiunilor de pe pachet. Dupa ce s-au fiert pune-le peste ingredientele din bol, pregatite mai devreme. Adauga la final branza ricott, amesteca  putin si serveste imediat.

Postat la: 20-07-2010 de admin
Scor: 0 din 0 voturi

Comentarii (0)

Acest material nu are inca comentarii. Fii primul care comenteaza!
Adauga comentariul tau
Ultimele 5 retete

Delicios si consistent: Prajitura Sumegi cu ciocolata, nuci si capsuni

Atunci cand te duci la sala constant, imposibil sa nu te...

Prajitura de Sf. Marie pentru Mama: Caramel Cheesecake cu Mure

Inca un cheesecake, inca un sarbatorit, inca un "motiv"...

Cel mai bun Cheesecake cu Ciocolata si Zmeura

Long story short: La Multi Ani, Catalin! Pentru ca...

Prajitura cu gutui (un fel de carrot cake reinventat)

Cum ar fi ca, in loc de carrot cake sa incerci sa faci...

Micul dejun: sandvis cu pastrama de vita

Uneori un weekend bun se cunoaste de sambata dimineata.