Gogosari in otet

Postat in Conserve, muraturi
Cu siguranta, aceasta reteta de gogosari in otet este cea mai simpla posibila. Mai usor de atat nu exista! Incearca si convinge-te!
fork_spoon_icon_26x26  Portii:
fork_spoonclock_icon_26x26icon_26x26 Timp de gatire: 2h 00 minute

Ingrediente:

- 2,5 kg gogosari
- 0,5 l otet
- 250-350 g zahar
- 1 lingura de sare
- boabe de piper si mustar
- foi de dafin

Mod de preparare

1. Gogosarii se spala , se taie in patru si se pun intr-un vas mare.

2. Peste ei se pune: otet, zahar, sare, boabe piper, boabe mustar, foi de dafin, se amesteca bine si se lasa pana a doua zi cand se va topi zaharul si isi vor lasa toata dulceata in zeama.

3. A doua zi se aseaza bucatile de gogosari in borcane si se umplu cu zeama lasata impreuna cu condimentele, apoi se inchid ermetic si se pun la pastrat la rece.

Postat la: 19-09-2010 de Maria
Scor: 3.6 din 5 voturi

Comentarii (0)

Acest material nu are inca comentarii. Fii primul care comenteaza!
Adauga comentariul tau
Ultimele 5 retete

Delicios si consistent: Prajitura Sumegi cu ciocolata, nuci si capsuni

Atunci cand te duci la sala constant, imposibil sa nu te...

Prajitura de Sf. Marie pentru Mama: Caramel Cheesecake cu Mure

Inca un cheesecake, inca un sarbatorit, inca un "motiv"...

Cel mai bun Cheesecake cu Ciocolata si Zmeura

Long story short: La Multi Ani, Catalin! Pentru ca...

Prajitura cu gutui (un fel de carrot cake reinventat)

Cum ar fi ca, in loc de carrot cake sa incerci sa faci...

Micul dejun: sandvis cu pastrama de vita

Uneori un weekend bun se cunoaste de sambata dimineata.