Papanasi cu smantana si dulceata
Postat in
Desert


Ingrediente:
- 100 gr branza de vaci,- 1 ou,
- coaja rasa de lamaie,
- 100 gr faina (cca 6-7 linguri cu varf),
- bicarbonat,
- zahar vanilat,
- ulei,
- smantana,
- dulceata (visine, capsuni etc)
Mod de preparare
1. Branaza de vaci se freaca cu oul, coaja rasa de la 1/2 de lamaie si un plic de zahar vanilat.
2. Se adauga faina si bicarbonatul stins cu zeama de lamaie.
3. Coca obtinuta se imparte in patru,iar din fiecare bucata se formeaza inele care se prajesc in ulei incins.
4. Papanasii se scot pe farfurie si se orneaza cu smantana si dulceata.
Pofta Buna!
Postat la: 02-06-2010 de
Te-ar putea interesa si...

Ultimele 5 retete
Comentarii (0)