Papanasi cu smantana si dulceata

Postat in Desert
In dulcele stil clasic, te provoc la o portie de papanasi cu dulceata si smantana. Asa-i ca vrei?
fork_spoon_icon_26x26  Portii: 2
fork_spoonclock_icon_26x26icon_26x26 Timp de gatire: 0h 30 minute

Ingrediente:

- 100 gr branza de vaci,
- 1 ou,
- coaja rasa de lamaie,
- 100 gr faina (cca 6-7 linguri cu varf),
- bicarbonat,
- zahar vanilat,
- ulei,
- smantana,
- dulceata (visine, capsuni etc)

Mod de preparare

1. Branaza de vaci se freaca cu oul, coaja rasa de la 1/2 de lamaie si un plic de zahar vanilat.

2. Se adauga faina si bicarbonatul stins cu zeama de lamaie.

3. Coca obtinuta se imparte in patru,iar din fiecare bucata se formeaza inele care se prajesc in ulei incins.  

4. Papanasii se scot pe farfurie si se orneaza cu smantana si dulceata.

Pofta Buna!

Postat la: 02-06-2010 de Maria
Scor: 4.33 din 3 voturi

Comentarii (0)

Acest material nu are inca comentarii. Fii primul care comenteaza!
Adauga comentariul tau
Ultimele 5 retete

Delicios si consistent: Prajitura Sumegi cu ciocolata, nuci si capsuni

Atunci cand te duci la sala constant, imposibil sa nu te...

Prajitura de Sf. Marie pentru Mama: Caramel Cheesecake cu Mure

Inca un cheesecake, inca un sarbatorit, inca un "motiv"...

Cel mai bun Cheesecake cu Ciocolata si Zmeura

Long story short: La Multi Ani, Catalin! Pentru ca...

Prajitura cu gutui (un fel de carrot cake reinventat)

Cum ar fi ca, in loc de carrot cake sa incerci sa faci...

Micul dejun: sandvis cu pastrama de vita

Uneori un weekend bun se cunoaste de sambata dimineata.