Dovlecei la ceaun cu usturoi verde si marar
Postat in
Garnituri


Ingrediente:
- 3 dovlecei- 2 fire usturoi
- putin marar
- sare
- piper
Mod de preparare
1. Dovleceii se spala bine, li se taie putin din capete, apoi se taie in patru pe lungime si apoi in bucati potrivite.
2. Peste cubuletele de dovlecei se pune putina sare si se amesteca bine. Se prajesc cubuletele de dovlecel in ceaun pana se rumenesc.
3. Intre timp, piseaza doua fire de usturoi verde (sau usturoi uscat) cu putina sare. Adauga si putin marar cand usturoiul este pisat si amesteca bine.
4. Pune primul rand de dovlecei prajiti intr-un castron si peste ei adauga amestecul de usturoi pisat si marar. Procedeaza la fel si dupa ce scoti al doilea rand de dovlecei rumeniti. Serveste ca garnitura sau ca fel in sine. Sunt foarte buni serviti reci!
Postat la: 21-06-2010 de
Te-ar putea interesa si...

Ultimele 5 retete
Comentarii (1)