Garnitura de porumb cu morcovi si tarhon

Postat in Garnituri
Tarhonul este ingredientul special care da un gust deosebit acestei garnituri.
fork_spoon_icon_26x26  Portii: 2
fork_spoonclock_icon_26x26icon_26x26 Timp de gatire: 0h 20 minute

Ingrediente:

- 1/2 de lamaie
- 1/2 cutie de porumb sau mai putin
- cativa morcovi (eu am avut 4)
- putin ulei de masline
- tarhon
- sare
- piper

Mod de preparare

1. Se curata morcovii, se taie rondele si se pun la fiert. Sunt gata atunci cand furculita se infige usor in ei. In orice caz, nu ar trebui sa dureze mai mult de 15 minute.

2. Se scurg morcovii si se pun intr-un bol potrivit ca marime. Se toarna putin ulei de masline si se stoarce zeama de la o jumatate de lamaie.

4. Se condimenteaza cu tarhon si se asezoneaza cu piper si sare dupa preferinte. Adauga si 1/2 de cutie de porumb si cateva fire de patrunjel fin tocat si gata garnitura!

Serveste imediat, cat inca e cald!

Postat la: 15-12-2009 de admin
Scor: 5 din 1 vot

Comentarii (0)

Acest material nu are inca comentarii. Fii primul care comenteaza!
Adauga comentariul tau
Ultimele 5 retete

Delicios si consistent: Prajitura Sumegi cu ciocolata, nuci si capsuni

Atunci cand te duci la sala constant, imposibil sa nu te...

Prajitura de Sf. Marie pentru Mama: Caramel Cheesecake cu Mure

Inca un cheesecake, inca un sarbatorit, inca un "motiv"...

Cel mai bun Cheesecake cu Ciocolata si Zmeura

Long story short: La Multi Ani, Catalin! Pentru ca...

Prajitura cu gutui (un fel de carrot cake reinventat)

Cum ar fi ca, in loc de carrot cake sa incerci sa faci...

Micul dejun: sandvis cu pastrama de vita

Uneori un weekend bun se cunoaste de sambata dimineata.