Pilaf cu morcovi

Postat in Garnituri
Un pilaf delicios, ce-l poti servi pe post de garnitura la un copan de pui la ceaun.
fork_spoon_icon_26x26  Portii: 4
fork_spoonclock_icon_26x26icon_26x26 Timp de gatire: 0h 40 minute

Ingrediente:

- o cana de orez
- 2 morcovi
- 3 1/2 cani de supa de gaina (sau apa)
- ulei,
- sare & piper,
- marar

Mod de preparare

1. Orezul se alege si se spala bine. Morcovii se taie cubulete mici. Mararul se toaca marunt.

2. Intr-o cratita punem putin ulei si calim morcovii si orezul. La scurt timp adaugam supa de gaina ( sau apa), piper boabe, sare si mararul tocat, apoi introducem la cuptor la foc potrivit.

3. Este gata in cca 25-30 minute. Nu uita sa mai amesteci in pilaf din cand in cand.

Merge foarte bine cu un copan de pui la ceaun sau la cuptor.

Postat la: 03-07-2010 de Maria
Scor: 0 din 0 voturi

Comentarii (0)

Acest material nu are inca comentarii. Fii primul care comenteaza!
Adauga comentariul tau
Ultimele 5 retete

Delicios si consistent: Prajitura Sumegi cu ciocolata, nuci si capsuni

Atunci cand te duci la sala constant, imposibil sa nu te...

Prajitura de Sf. Marie pentru Mama: Caramel Cheesecake cu Mure

Inca un cheesecake, inca un sarbatorit, inca un "motiv"...

Cel mai bun Cheesecake cu Ciocolata si Zmeura

Long story short: La Multi Ani, Catalin! Pentru ca...

Prajitura cu gutui (un fel de carrot cake reinventat)

Cum ar fi ca, in loc de carrot cake sa incerci sa faci...

Micul dejun: sandvis cu pastrama de vita

Uneori un weekend bun se cunoaste de sambata dimineata.