Noodles cu legume si carne de vita


Ingrediente:
- 250 gr noodles (taitei albi din orez)- 450 gr steak Chateaubriand Mega Image
- 2 catei de usturoi
- 2-3 felii subtiri de ghimbir
- 1 ardei chilli (sau 2 mici uscati)
- 200g muguri de soia
- sos de soia
- ulei de susan
- zeama de la 1/2 de lime
- 1/2 de ardei rosu taiat julien
- 200 g de baby corn (porumb mic intreg)
- 1 legatura de ceapa verde
- coriandru proaspat
Mod de preparare
1. Carnea de vita se taie fasii subtiri. Intre timp, pune o oala cu apa pe foc. Cand apa fierbe, pune taiteii si prepara-i conform instructiunilor de pe ambalaj.
2. Intr-un wok pune putin ulei vegetal si caleste fasiile de carne de vita. Cand carnea incepe sa se coloreze, adauga ardeiul rosu gras, feliutele subtiri de ghimbir si ardeiul mic chilli tocat fin (fara seminte). Acopera wok-ul si dupa 5 minute adauga si mugurii de soia, baby cornul taiat fasii si putin ulei de susan. Adauga si ceapa verde taiata fin, usturoiul tocat si stropeste cu putin sos de soia.
3. Mai lasa putin pe foc, circa 1-2 minute, si amesteca bine ca sa se intrepatrunda toate aromele. Cu cateva secunde inainte sa fie gata si sa inchizi ochiul aragazului, stoarce si jumatatea de lamaie.
4. Adauga in wok si noodlesii fierti si amesteca usor. Decoreaza cu frunze de coriandru si serveste imediat.

Comentarii (0)