Piept de curcan cu pasta condimentata indiana Tikka Masala
Postat in
Mancaruri cu carne


Ingrediente:
- 400 g piept de curcan taiat cubulete- 50 g pasta condimentata indiana Tikka Masala
- 3 linguri de iaurt
- o lingura ulei vegetal
- o ceapa mare taiata fin
- 1/2 cana apa
- patrunjel sau coriandru proaspat
Mod de preparare
Dar azi, pliculetul de Tikka Masala si-a gasit un sfarsit demn de farfuria unui rege. Reteta e foarte usoara si am gasit-o pe spatele pliculetului cu pasta condimentata.
1. Pieptul de curcan se taie cubulete potrivite si se pune la marinat intr-un bol ce contine pasta indiana amestecata cu iaurt. 10 minute sunt de ajuns.
2. Se caleste ceapa in ulei si se adauga curcanul si pasta de condimente. Caleste 3 minute, dupa care adauga apa si tine pe foc circa 15 minute (pana cand carnea este gata).
3. Pentru ca nu am avut la indemana coriandru am presarat deasupra putin patrunjel. Am servit cu lipie calda si a fost genial de bun.
Concluzia: trebuie sa repet experienta si cu alte tipuri de carne!
Pasta condimentata + timp super scurt de preparare + papile extaziate = genul de reteta pe care vrei sa o repeti asap!
PS: Apropo de pliculet, am bunul obicei sa ma uit pe ingredientele produselor pe care le cumpar. Si am ajuns sa cumpar acest pliculet de pasta condimentata pentru ca la capitolul ingrediente nu are decat: piure de tomate, ulei de soia, otet, ceapa, sare, ghimbir, usturoi, coriandru, piper, schinduf, chimion, plante aromatice, ulei de ardei. Bun, nu?
1. Pieptul de curcan se taie cubulete potrivite si se pune la marinat intr-un bol ce contine pasta indiana amestecata cu iaurt. 10 minute sunt de ajuns.
2. Se caleste ceapa in ulei si se adauga curcanul si pasta de condimente. Caleste 3 minute, dupa care adauga apa si tine pe foc circa 15 minute (pana cand carnea este gata).
3. Pentru ca nu am avut la indemana coriandru am presarat deasupra putin patrunjel. Am servit cu lipie calda si a fost genial de bun.
Concluzia: trebuie sa repet experienta si cu alte tipuri de carne!
Pasta condimentata + timp super scurt de preparare + papile extaziate = genul de reteta pe care vrei sa o repeti asap!
PS: Apropo de pliculet, am bunul obicei sa ma uit pe ingredientele produselor pe care le cumpar. Si am ajuns sa cumpar acest pliculet de pasta condimentata pentru ca la capitolul ingrediente nu are decat: piure de tomate, ulei de soia, otet, ceapa, sare, ghimbir, usturoi, coriandru, piper, schinduf, chimion, plante aromatice, ulei de ardei. Bun, nu?
Postat la: 01-03-2012 de
Te-ar putea interesa si...

Ultimele 5 retete
Comentarii (0)