Piept de pui umplut, infasurat in bacon

Postat in Mancaruri cu carne
Umple banalul piept de pui cu o combinatie ingenioasa de mozzarella, mustar frantuzesc si cheddar. Dupa jumatate de ora la cuptor, vei avea cele mai bune rulouri de piept de pui!
fork_spoon_icon_26x26  Portii: 2
fork_spoonclock_icon_26x26icon_26x26 Timp de gatire: 0h 50 minute

Ingrediente:

- 2 bucati piept de pui
- 8 felii de bacon
- 100 grame mozzarella
- 2 linguri mustar boabe
- 100 grame branza ceddar
- 30 grame patrunjel
- ulei de masline

Mod de preparare

1. Pieptul de pui se taie in fasii lungi, pe orizontala.

2. Pregateste umplutura pentru pui. Amesteca mozzarella data pe razatoare, cu branza ceddar rasa si 3-4 linguri de mustar boabe. Adauga si patrunjel tocat si asezoneaza dupa gust.

3. Pe fiecare fasie de piept de pui pune o cantitate potrivita de umplutura si ruleaza puiul. Ruloul de pui se infasoara intr-o felie de bacon si se fixeaza cu o scobitoare. Procedeaza la fel pentru toate fasiile de pui.

4. Da drumul la cuptor la foc mediu. Unge o tava cu ulei de masline si pune pachetelele de pui pe tava. Introdu in cuptorul deja incins si lasa circa 30 de minute sau pana cand puiul este facut.

Serveste cu garnitura de broccoli la aburi si ciuperci umplute cu telemea.

Postat la: 13-03-2010 de admin
Scor: 0 din 0 voturi

Comentarii (0)

Acest material nu are inca comentarii. Fii primul care comenteaza!
Adauga comentariul tau
Ultimele 5 retete

Delicios si consistent: Prajitura Sumegi cu ciocolata, nuci si capsuni

Atunci cand te duci la sala constant, imposibil sa nu te...

Prajitura de Sf. Marie pentru Mama: Caramel Cheesecake cu Mure

Inca un cheesecake, inca un sarbatorit, inca un "motiv"...

Cel mai bun Cheesecake cu Ciocolata si Zmeura

Long story short: La Multi Ani, Catalin! Pentru ca...

Prajitura cu gutui (un fel de carrot cake reinventat)

Cum ar fi ca, in loc de carrot cake sa incerci sa faci...

Micul dejun: sandvis cu pastrama de vita

Uneori un weekend bun se cunoaste de sambata dimineata.