Pulpe de pui cu cartofi si usturoi


Ingrediente:
- 4 bucati pulpe de pui,- cca jumatate de kg de cartofi,
- 2-3 legaturi de usturoi verde,
- ulei
- rozmarin proaspat
- cimbru
- sare
- piper
Mod de preparare
1. Cartofii ii curatam, ii taiem in doua si apoi fiecare felie in bucati potrivite. Rumenim fiecare felie in putin ulei si ii scoatem pe o farfurie.
2. Pulpele de pui le spalam si le rumenim in acelasi ulei, dupa care le scoatem pe o farfurie.
3. Usturoiul verde il taiem pe diagonala firului in bucati de cca 1 cm si il calim un pic in in uleiul din cratita (daca este prea mult ulei de la grasimea pulpelor de pui, mai aruncam din el).
4. Dupa ce s-a inmuiat usturoiul asezam in cratita cartofii si pulpele de pui, peste care se pun condimente (sare, cimbru, rozmarin, piper), iar la final se adauga o cana cu vin alb (sau apa).
5. Totul se baga la cuptor pentru cca 45 de minute. Este gata cand carnea si cartofii s-au rumenit frumos.
Pofta Buna!

Comentarii (0)