Cartofi noi cu legume la wok


Ingrediente:
- 1/2 kg de cartofi noi mici- 5 fire de ceapa verde
- 1 dovlecel
- 1 ardei capia
- cateva buchetele de broccoli
- 50 g unt
- sare
- piper
- salvie
- rozmarin
Mod de preparare
1. Cartofii noi se curata de coaja si se pun la fiert pana cand sunt gata. Sau ii poti freca cu sare grunjoasa si trece prin jet de apa rece. No sa se se ia coaja de tot, dar scapi de chin si or sa aiba o crusta geniala!
2. Firele de ceapa se taie bucatele mici de 2 cm, usor pe diagonala. Dovlecelul se taie cubulete mici. Ardeiul capia (copt sau nu) se taie fasii subtiri.
3. Cand cartofii sunt fierti, topeste 50 grame de unt intr-un wok. Adauga ceapa si dovlecelul si gateste-le 1-2 minute. Se adauga si broccoli si ardeiul capia verde sau copt. Cartofii se scurg de apa si se adauga si ei in wok. Asezoneaza cu sare si piper si condimenteaza cu salvie si rozmarin proaspat.
4. Sunt de ajuns cinci minute la wok cat sa se imbine aromele. Serveste imediat ! Sa ai pofta!

Comentarii (0)