Mic dejun de primavara: ton cu ceapa verde si paine cu branza si crupe de porumb

Postat in Mic Dejun
Profita cat inca mai gasesti ceapa verde in piata si prepara o salata sanatoasa de ton. O varianta sanatoasa si excelenta pentru micul dejun.
fork_spoon_icon_26x26  Portii: 2
fork_spoonclock_icon_26x26icon_26x26 Timp de gatire: 0h 05 minute

Ingrediente:

o conserva de ton
4 fire ceapa verde
40g unt
sare
piper
1/2 lamaie (zeama)

Mod de preparare

Scurge bine tonul de ulei sau apa. Ceapa verde se taie in felii subtiri si se pune intr-un bol incapator. Adauga tonul scurs, untul si zeama de lamaie. Asezoneaza cu sare si piper si amesteca usor pana se imprietenesc ingredientele.

Pune alaturi o felie de paine cu seminte sau integrala. Eu am gasit la Cora Pantelimon o paine cu branza si crupe de porumb care s-a dovedit a fi foarte buna. Am nimerit intr-un weekend cand au avut un mic festival al painii. Concluzia, daca o vedeti la raft, va recomand sa o luati!
Postat la: 28-05-2012 de admin
Scor: 5 din 1 vot

Comentarii (0)

Acest material nu are inca comentarii. Fii primul care comenteaza!
Adauga comentariul tau
Ultimele 5 retete

Delicios si consistent: Prajitura Sumegi cu ciocolata, nuci si capsuni

Atunci cand te duci la sala constant, imposibil sa nu te...

Prajitura de Sf. Marie pentru Mama: Caramel Cheesecake cu Mure

Inca un cheesecake, inca un sarbatorit, inca un "motiv"...

Cel mai bun Cheesecake cu Ciocolata si Zmeura

Long story short: La Multi Ani, Catalin! Pentru ca...

Prajitura cu gutui (un fel de carrot cake reinventat)

Cum ar fi ca, in loc de carrot cake sa incerci sa faci...

Micul dejun: sandvis cu pastrama de vita

Uneori un weekend bun se cunoaste de sambata dimineata.