Mic dejun de primavara: ton cu ceapa verde si paine cu branza si crupe de porumb
Postat in
Mic Dejun


Ingrediente:
o conserva de ton4 fire ceapa verde
40g unt
sare
piper
1/2 lamaie (zeama)
Mod de preparare
Scurge bine tonul de ulei sau apa. Ceapa verde se taie in felii subtiri si se pune intr-un bol incapator. Adauga tonul scurs, untul si zeama de lamaie. Asezoneaza cu sare si piper si amesteca usor pana se imprietenesc ingredientele.
Pune alaturi o felie de paine cu seminte sau integrala. Eu am gasit la Cora Pantelimon o paine cu branza si crupe de porumb care s-a dovedit a fi foarte buna. Am nimerit intr-un weekend cand au avut un mic festival al painii. Concluzia, daca o vedeti la raft, va recomand sa o luati!
Pune alaturi o felie de paine cu seminte sau integrala. Eu am gasit la Cora Pantelimon o paine cu branza si crupe de porumb care s-a dovedit a fi foarte buna. Am nimerit intr-un weekend cand au avut un mic festival al painii. Concluzia, daca o vedeti la raft, va recomand sa o luati!
Postat la: 28-05-2012 de
Te-ar putea interesa si...

Ultimele 5 retete
Comentarii (0)