Quiche cu spanac si branza

Spanac + branza = dragoste la prima degustare. Si daca totul se intampla sub coordonarea stricta a unei tarte in stil quiche, nu ai cum sa dai gres! Placerea culinara e garantata!
fork_spoon_icon_26x26  Portii: 2
fork_spoonclock_icon_26x26icon_26x26 Timp de gatire: 0h 50 minute

Ingrediente:

- 400 g spanac congelat (o punga)
- 230g pate brisee Mega Image (aluat tarta)
- o ceapa rosie
- 150 g telemea de bivolita si oaie
- 3 oua
- lapte sau smantana
- sare
- piper
- susan

Mod de preparare

1. Blatul de tarta se pune pe o tava rotunda. Eu am pus cu hartie de copt cu tot, dar o poti inlatura. Da drumul la aragaz la foc mediu.

2. Spanacul dezghetat se scurge bine de apa si se distribuie uniform in tava. La fel se procedeaza si cu ceapa rosie taiata solzisori, telemeaua rasa si cascavalul.

3. Intr-un castronel, bate ouale cu un pahar cu lapte si asezoneaza cu sare si piper. Toarna amestecul peste ingredientele din tava, in strat uniform. Decoreaza cu o mana de susan si introdu in cuptor.

4. Daca faci quicheul la foc mic, e gata in circa 30-40 de minute. Pofta buna!
Postat la: 13-04-2012 de admin
Scor: 3 din 1 vot

Comentarii (0)

Acest material nu are inca comentarii. Fii primul care comenteaza!
Adauga comentariul tau
Ultimele 5 retete

Delicios si consistent: Prajitura Sumegi cu ciocolata, nuci si capsuni

Atunci cand te duci la sala constant, imposibil sa nu te...

Prajitura de Sf. Marie pentru Mama: Caramel Cheesecake cu Mure

Inca un cheesecake, inca un sarbatorit, inca un "motiv"...

Cel mai bun Cheesecake cu Ciocolata si Zmeura

Long story short: La Multi Ani, Catalin! Pentru ca...

Prajitura cu gutui (un fel de carrot cake reinventat)

Cum ar fi ca, in loc de carrot cake sa incerci sa faci...

Micul dejun: sandvis cu pastrama de vita

Uneori un weekend bun se cunoaste de sambata dimineata.