Crap prajit
Postat in
Peste si fructe de mare


Ingrediente:
8 bucati de crap spalat si curatatmalai
ulei din belsug
pentru servit:
mujdei
mamaliguta
Mod de preparare
V-am spus de saramura de crap la cara tata e maestru? Ei bine, si la crapul asta prajit tot el e cel mai bun bucatar. Cred ca de vina e mujdeiul de usturoi bun de-ti lingi degetele.
1. Dupa ce ai curatat si spalat bine pestele, fiecare bucata se da prin malai si se pune la prajit in uleiul deja incins.
2. Se lasa la foc in functie de cat de gros ai taiat. Daca e mai gros se face in aproximativ 5- 6 minute pe fiecare parte.
3. Se repeta operatiunea pentru fiecare bucata de peste!
Serveste cu mamaliguta si mujdei de usturoi!
Postat la: 15-12-2009 de
Te-ar putea interesa si...

Ultimele 5 retete
Comentarii (0)