Crap prajit

Un mod extrem de usor de a prepara crapul. Daca esti incepator in ale bucatariei, incearca reteta si nu vei da gres.
fork_spoon_icon_26x26  Portii: 8
fork_spoonclock_icon_26x26icon_26x26 Timp de gatire: 0h 30 minute

Ingrediente:

8 bucati de crap spalat si curatat
malai
ulei din belsug

pentru servit:
mujdei
mamaliguta

Mod de preparare

V-am spus de saramura de crap la cara tata e maestru? Ei bine, si la crapul asta prajit tot el e cel mai bun bucatar. Cred ca de vina e mujdeiul de usturoi bun de-ti lingi degetele.

1. Dupa ce ai curatat si spalat bine pestele, fiecare bucata se da prin malai si se pune la prajit in uleiul deja incins. 

2. Se lasa la foc in functie de cat de gros ai taiat. Daca e mai gros se face in aproximativ 5- 6 minute pe fiecare parte.

3. Se repeta operatiunea pentru fiecare bucata de peste!

Serveste cu mamaliguta si mujdei de usturoi!

Postat la: 15-12-2009 de admin
Scor: 0 din 0 voturi

Comentarii (0)

Acest material nu are inca comentarii. Fii primul care comenteaza!
Adauga comentariul tau
Ultimele 5 retete

Delicios si consistent: Prajitura Sumegi cu ciocolata, nuci si capsuni

Atunci cand te duci la sala constant, imposibil sa nu te...

Prajitura de Sf. Marie pentru Mama: Caramel Cheesecake cu Mure

Inca un cheesecake, inca un sarbatorit, inca un "motiv"...

Cel mai bun Cheesecake cu Ciocolata si Zmeura

Long story short: La Multi Ani, Catalin! Pentru ca...

Prajitura cu gutui (un fel de carrot cake reinventat)

Cum ar fi ca, in loc de carrot cake sa incerci sa faci...

Micul dejun: sandvis cu pastrama de vita

Uneori un weekend bun se cunoaste de sambata dimineata.