Creveti cu sos de tomate si branza feta

Am mancat acest preparat cu creveti si branza feta in Grecia si mi-a ramas gandul la el. Am incercat sa refac reteta acasa si a iesit aproape la fel de bun.
fork_spoon_icon_26x26  Portii: 1
fork_spoonclock_icon_26x26icon_26x26 Timp de gatire: 0h 15 minute

Ingrediente:

- 8-10 bucati de creveti
- o cutie de rosii cubulete
- 100 g branza feta
- putin ulei de masline
- sare
- piper

Mod de preparare

1. Intr-o tigaie bine incinsa pune crevetii la rumenit in putin ulei de masline.

2. Adauga o conserva de rosii cubulete si lasa pe foc pana mai scade sosul. Nu ar trebui sa dureze mai mult de 5-7 minute.

3. Cand a ajuns la consistenta dorita, aduga si bucatele de feta si amesteca usor. Pune sare si piper atat cat consideri si serveste imediat!

 

Postat la: 22-09-2010 de admin
Scor: 0 din 0 voturi

Comentarii (0)

Acest material nu are inca comentarii. Fii primul care comenteaza!
Adauga comentariul tau
Ultimele 5 retete

Delicios si consistent: Prajitura Sumegi cu ciocolata, nuci si capsuni

Atunci cand te duci la sala constant, imposibil sa nu te...

Prajitura de Sf. Marie pentru Mama: Caramel Cheesecake cu Mure

Inca un cheesecake, inca un sarbatorit, inca un "motiv"...

Cel mai bun Cheesecake cu Ciocolata si Zmeura

Long story short: La Multi Ani, Catalin! Pentru ca...

Prajitura cu gutui (un fel de carrot cake reinventat)

Cum ar fi ca, in loc de carrot cake sa incerci sa faci...

Micul dejun: sandvis cu pastrama de vita

Uneori un weekend bun se cunoaste de sambata dimineata.