Paste gratinate cu sos pesto si somon afumat

In zilele cand nu stii ce sa mai faci de mancare, scaparea e simpla: ori mergi la restaurant, ori fierbi niste paste. Cum partea cu restaurantul nu se poate pune in practica atat de des pe cat am vrea, ramane varianta cu pastele. Si daca am ajuns aici, iata un motiv pentru care e bine sa ai tot timpul in frigider sos pesto si somon afumat!
fork_spoon_icon_26x26  Portii: 3
fork_spoonclock_icon_26x26icon_26x26 Timp de gatire: 0h 30 minute

Ingrediente:

250g paste
150g somon afumat
4 linguri ulei de masline
zeama de la jumatate de lamaie
1/4 lingurita piper rosu boabe
1/2 lingurita sare
125g mozzarella
50g parmezan

Mod de preparare

1. Pastele se fierb conform instructiunilor de pe pachet. Se scurg si se amesteca cu 2-3 linguri de sos pesto si somon afumat taiat fasii. Asezoneaza cu sare si piper.

2. Gratinarea pastelor
Pune pastele intr-un vas de yena si presara cativa stropi de lamaie. Acopera cu mozzarella si parmezan ras. Asezoneaza cu piper rosu boabe si finiseaza cu ulei de masline.

In 10 minute branza s-a topit si ai parte de o portie de paste gratinate delicioase. Enjoy!
Postat la: 24-05-2012 de admin
Scor: 0 din 0 voturi

Comentarii (0)

Acest material nu are inca comentarii. Fii primul care comenteaza!
Adauga comentariul tau
Ultimele 5 retete

Delicios si consistent: Prajitura Sumegi cu ciocolata, nuci si capsuni

Atunci cand te duci la sala constant, imposibil sa nu te...

Prajitura de Sf. Marie pentru Mama: Caramel Cheesecake cu Mure

Inca un cheesecake, inca un sarbatorit, inca un "motiv"...

Cel mai bun Cheesecake cu Ciocolata si Zmeura

Long story short: La Multi Ani, Catalin! Pentru ca...

Prajitura cu gutui (un fel de carrot cake reinventat)

Cum ar fi ca, in loc de carrot cake sa incerci sa faci...

Micul dejun: sandvis cu pastrama de vita

Uneori un weekend bun se cunoaste de sambata dimineata.