Pastrav la cuptor cu broccoli

Pastravul la cuptor este foarte usor de preparat chiar si pentru un incepator. Serveste-l cu broccoli si o sa ai parte de o masa sanatoasa si gustoasa.
fork_spoon_icon_26x26  Portii: 4
fork_spoonclock_icon_26x26icon_26x26 Timp de gatire: 0h 50 minute

Ingrediente:

- 4 pastravi
- 4 catei de usturoi
- 4-8 linguri ulei de masline
- 2 lamai
- sare grunjoasa
- piper
- hartie de copt
- folie de aluminiu

Mod de preparare

1. Se freaca usor pestele cu sare de mare si se pune pe hartie de copt, intr-o tava incapatoare. Se asezoneaza cu piper si in interior se pun 2-3 felii de lamaie si un catel de usturoi taiat in doua.  Stropeste pestele cu putin ulei de masline si acopera tava.

2. Introdu in cuptorul incins. In 30-40 de minute este gata.  Serveste-l cu garnitura de broccoli la aburi sau broccoli sote cu lamaie din belsug.

O metoda mai usoara de a prepara pastravul nu stiu. Chiar daca nu prea le ai cu bucataria, poti sa te incumeti sa o incerci.

Postat la: 15-12-2009 de admin
Scor: 5 din 1 vot

Comentarii (0)

Acest material nu are inca comentarii. Fii primul care comenteaza!
Adauga comentariul tau
Ultimele 5 retete

Delicios si consistent: Prajitura Sumegi cu ciocolata, nuci si capsuni

Atunci cand te duci la sala constant, imposibil sa nu te...

Prajitura de Sf. Marie pentru Mama: Caramel Cheesecake cu Mure

Inca un cheesecake, inca un sarbatorit, inca un "motiv"...

Cel mai bun Cheesecake cu Ciocolata si Zmeura

Long story short: La Multi Ani, Catalin! Pentru ca...

Prajitura cu gutui (un fel de carrot cake reinventat)

Cum ar fi ca, in loc de carrot cake sa incerci sa faci...

Micul dejun: sandvis cu pastrama de vita

Uneori un weekend bun se cunoaste de sambata dimineata.