Drob de pasare

Drobul de pasare este alternativa ideala pentru cei ce nu mananca carne de miel.
fork_spoon_icon_26x26  Portii: 10
fork_spoonclock_icon_26x26icon_26x26 Timp de gatire: 1h 15 minute

Ingrediente:

- 1/2 kg de ficatei de pui
- 8-10 fire de ceapa verde
- 2 legaturi de marar
- 7 oua
- sare
- piper

Mod de preparare

1. Ficateii de pui se spala bine si se fierb circa 20 de minute (nu trebuie sa fie nici prea fierti, dar nici cruzi). Intre timp se taie marunt ceapa si mararul.

2. Dupa ce ficateii au fiert, se opreste 1/2 de cana de zeama. Se amesteca ficatul taiat bucatele mici, ceapa, mararul si zeama de la fiertura.

3. Se bat 6 oua si se incorporeaza in amestecul de ficatei si ceapa. Sarea si piperul sunt de nelipsit la acest pas, asadar pune dupa gustul tau.

4. Se unge tava cu ulei si se tapeteaza cu faina. Amestecul de ficatei se pune uniform in tava. Cel de-al 7-lea ou se bate si se toarna deasupra pentru un aspect placut si un plus de gust.

5. Se baga la cuptor si dupa 30 de minute, la foc mediu, ar trebui sa fie gata. Daca e rumenit si arata bine este gata!

Se serveste rece alaturi de celelalte preparate specifice sarbatorii de Pasti. Totusi, prietenul de baza ramane mustarul cu hrean si painea de casa proaspata!

Postat la: 21-12-2009 de admin
Scor: 0 din 0 voturi

Comentarii (0)

Acest material nu are inca comentarii. Fii primul care comenteaza!
Adauga comentariul tau
Ultimele 5 retete

Delicios si consistent: Prajitura Sumegi cu ciocolata, nuci si capsuni

Atunci cand te duci la sala constant, imposibil sa nu te...

Prajitura de Sf. Marie pentru Mama: Caramel Cheesecake cu Mure

Inca un cheesecake, inca un sarbatorit, inca un "motiv"...

Cel mai bun Cheesecake cu Ciocolata si Zmeura

Long story short: La Multi Ani, Catalin! Pentru ca...

Prajitura cu gutui (un fel de carrot cake reinventat)

Cum ar fi ca, in loc de carrot cake sa incerci sa faci...

Micul dejun: sandvis cu pastrama de vita

Uneori un weekend bun se cunoaste de sambata dimineata.