Mic dejun: Omleta rulou cu feta si cascaval

Postat in Retete
Nimic nu e mai bun si mai hranitor dimineata decat o omleta cu putina branza si o rosie.
fork_spoon_icon_26x26  Portii: 1
fork_spoonclock_icon_26x26icon_26x26 Timp de gatire: 0h 20 minute

Ingrediente:

- 2 oua
- patrunjel (uscat sau proaspat)
- o lingura smantana
- branza feta
- cascaval (optional)
- porumb
- rosii (galbene sau rosii)

Mod de preparare

1. Bate cele doua oua bine si adauga in amestec si o lingura de smantana si patrunjel (proaspat sau uscat).

2. Incinge bine o tigaie, preferabil de teflon, si pune ouale batute in ea. Lasa omleta sa se faca bine si intoarce-o cu mare grija, astfel incat sa nu se rupa si sa ramana rotunda. ideal este sa o intorci cand este aproape gata si in partea de sus, cea pe care o vezi tu.

3. Intoarce cu grija, mai lasa 30 de secunde pe foc, dupa care poti stinge ochiul, caci cu siguranta s-a facut. Poti sari linistita peste pasul trei daca iti plac omletele mai moi.

4. Rastoarna cu grija omleta intr-o farfurie plata, mare. Pune in una din parti branza feta si putin cascaval ras sau cubulete. Preferabil ras, ca sa se topeasca mai repede. Pune si o ploaie de boabe de porumb si ruleaza omleta, asemenei unei clatite.

5. Aseaza ruloul de ou in mijloc. In una din parti pune cateva rosii taiata cubulete, iar in cealalta parte cateva boabe de porumb sau de branza. Orneaza cu patrunjle proaspat si... Pofta Buna!

Postat la: 22-09-2010 de admin
Scor: 4 din 1 vot

Comentarii (0)

Acest material nu are inca comentarii. Fii primul care comenteaza!
Adauga comentariul tau
Ultimele 5 retete

Delicios si consistent: Prajitura Sumegi cu ciocolata, nuci si capsuni

Atunci cand te duci la sala constant, imposibil sa nu te...

Prajitura de Sf. Marie pentru Mama: Caramel Cheesecake cu Mure

Inca un cheesecake, inca un sarbatorit, inca un "motiv"...

Cel mai bun Cheesecake cu Ciocolata si Zmeura

Long story short: La Multi Ani, Catalin! Pentru ca...

Prajitura cu gutui (un fel de carrot cake reinventat)

Cum ar fi ca, in loc de carrot cake sa incerci sa faci...

Micul dejun: sandvis cu pastrama de vita

Uneori un weekend bun se cunoaste de sambata dimineata.