Pasta de somon cu crema de branza si capere


Ingrediente:
200g file de somon1 lingura capere
3 linguri crema de branza (Mascarpone sau Philadelphia)
2 linguri patrunjel tocat
zeama de lamaie
ulei de masline
sare
piper
Mod de preparare
Fileul de somon se gateste la grill, 5-6 minute pe spate si 3-4 minute pe fata, dupa care se faramiteaza cat mai marunt. Pune deoparte cateva bucatele mai maricele pentru decor.
Intr-un bol amesteca somonul faramitat cu crema de branza, patrunjelul tocat cat mai fin si caperele. Pasta va devi foarte fina odata ce vei incorpora in ea si zeama de lamaie si uleiul de masline. Asezoneaza dupa gust si savureaza pe felii de paine la toast.
Nu e greu deloc si e foarte gustos. Poti consuma pasta de somon atat ca aperitiv cat si ca mic dejun. Pofta buna!
Intr-un bol amesteca somonul faramitat cu crema de branza, patrunjelul tocat cat mai fin si caperele. Pasta va devi foarte fina odata ce vei incorpora in ea si zeama de lamaie si uleiul de masline. Asezoneaza dupa gust si savureaza pe felii de paine la toast.
Nu e greu deloc si e foarte gustos. Poti consuma pasta de somon atat ca aperitiv cat si ca mic dejun. Pofta buna!
Postat la: 17-07-2012 de
Te-ar putea interesa si...

Ultimele 5 retete
Comentarii (0)