Pasta de somon cu crema de branza si capere

Iata un aperitiv pe care il poti prepara atat cu somon la grill, asa cum e reteta de fata, fie cu somon afumat. Orice varianta ai alege, iti garantez ca vei fi multumita de rezultat. Serveste cu paine la toast si extra topping de capere!
fork_spoon_icon_26x26  Portii: 2
fork_spoonclock_icon_26x26icon_26x26 Timp de gatire: 0h 20 minute

Ingrediente:

200g file de somon
1 lingura capere
3 linguri crema de branza (Mascarpone sau Philadelphia)
2 linguri patrunjel tocat
zeama de lamaie
ulei de masline
sare
piper

Mod de preparare

Fileul de somon se gateste la grill, 5-6 minute pe spate si 3-4 minute pe fata, dupa care se faramiteaza cat mai marunt. Pune deoparte cateva bucatele mai maricele pentru decor.

Intr-un bol amesteca somonul faramitat cu crema de branza, patrunjelul tocat cat mai fin si caperele. Pasta va devi foarte fina odata ce vei incorpora in ea si zeama de lamaie si uleiul de masline. Asezoneaza dupa gust si savureaza pe felii de paine la toast.

Nu e greu deloc si e foarte gustos. Poti consuma pasta de somon atat ca aperitiv cat si ca mic dejun.  Pofta buna!
Postat la: 17-07-2012 de admin
Scor: 3.5 din 2 voturi

Comentarii (0)

Acest material nu are inca comentarii. Fii primul care comenteaza!
Adauga comentariul tau
Ultimele 5 retete

Delicios si consistent: Prajitura Sumegi cu ciocolata, nuci si capsuni

Atunci cand te duci la sala constant, imposibil sa nu te...

Prajitura de Sf. Marie pentru Mama: Caramel Cheesecake cu Mure

Inca un cheesecake, inca un sarbatorit, inca un "motiv"...

Cel mai bun Cheesecake cu Ciocolata si Zmeura

Long story short: La Multi Ani, Catalin! Pentru ca...

Prajitura cu gutui (un fel de carrot cake reinventat)

Cum ar fi ca, in loc de carrot cake sa incerci sa faci...

Micul dejun: sandvis cu pastrama de vita

Uneori un weekend bun se cunoaste de sambata dimineata.