Salata de ceapa rosie cu patrunjel si ardei copt

Postat in Salate
Aceasta salata merge foarte bine cu chiftelute turcesti din amestec de vita si oaie cu garnitura de couscous. In mai putin de 20 de minute poti sa ai cina gata.
fork_spoon_icon_26x26  Portii: 2
fork_spoonclock_icon_26x26icon_26x26 Timp de gatire: 0h 05 minute

Ingrediente:

- un ardei capia copt
- o ceapa medie rosie
- o legatura de patrunjel
- sumak
- zeama de la 1/2 de lamaie
- 2 lingurite de ulei de masline
- piper
- sare

Mod de preparare

1. Ceapa rosie se taie pe din doua dupa care se taie inele subtiri. Ardeiul capia copt se taie fasiute de 1 cm grosime. Patrunjelul se spala si se toaca grosier peste ceapa si ardei copt.

2. Se stoarce deasupra zeama de la jumatate de lamaie. Se adauga uleiul de masline, sumakul, sare si piper dupa gust. Se amesteca usor si se serveste cu diverse tipuri de carne condimentata preparata la grill sau la tigaie.  Poti incerca cu frigarui de amestec de vita cu oaie si ardei iute. Iata reteta aici!

Pofta Buna!

Postat la: 22-10-2010 de admin
Scor: 0 din 0 voturi

Comentarii (0)

Acest material nu are inca comentarii. Fii primul care comenteaza!
Adauga comentariul tau
Ultimele 5 retete

Delicios si consistent: Prajitura Sumegi cu ciocolata, nuci si capsuni

Atunci cand te duci la sala constant, imposibil sa nu te...

Prajitura de Sf. Marie pentru Mama: Caramel Cheesecake cu Mure

Inca un cheesecake, inca un sarbatorit, inca un "motiv"...

Cel mai bun Cheesecake cu Ciocolata si Zmeura

Long story short: La Multi Ani, Catalin! Pentru ca...

Prajitura cu gutui (un fel de carrot cake reinventat)

Cum ar fi ca, in loc de carrot cake sa incerci sa faci...

Micul dejun: sandvis cu pastrama de vita

Uneori un weekend bun se cunoaste de sambata dimineata.