Salata de morcovi cu patrunjel si usturoi

Postat in Salate
O salata usoara, plina de vitamine, o adevarata binefacere pentru intregul organism, cu ingrediente la indemana oricui: morcovi, patrunjel si usturoi!
fork_spoon_icon_26x26  Portii: 4
fork_spoonclock_icon_26x26icon_26x26 Timp de gatire: 0h 20 minute

Ingrediente:

- 1 kg morcovi
- 2-3 catei de usturoi
- 1/2 legatura de patrunjel
- ulei de masline
- 2-3 linguri otet de mere
- sare
- piper

Mod de preparare

1. Se fierb morcovii in coaja. Dupa ce s-au fiert se curata coaja si se taie rondele. Se pun bucatelele de morcovi intr-un bol mediu.

2. Patrunjelul, unul din cei mai importanti furnizori de vitamine, se toaca marunt si se adauga peste morcovi.  La fel se procedeaza si cu usturoiul. 

3. Se asezoneaza dupa gust cu sare si piper, dupa ce in prealabil ai pus ulei de masline si otet de mere.
 

Serveste salata de morcovi calduta cu friptura de miel!

Postat la: 19-12-2009 de admin
Scor: 4.67 din 3 voturi

Comentarii (0)

Acest material nu are inca comentarii. Fii primul care comenteaza!
Adauga comentariul tau
Ultimele 5 retete

Delicios si consistent: Prajitura Sumegi cu ciocolata, nuci si capsuni

Atunci cand te duci la sala constant, imposibil sa nu te...

Prajitura de Sf. Marie pentru Mama: Caramel Cheesecake cu Mure

Inca un cheesecake, inca un sarbatorit, inca un "motiv"...

Cel mai bun Cheesecake cu Ciocolata si Zmeura

Long story short: La Multi Ani, Catalin! Pentru ca...

Prajitura cu gutui (un fel de carrot cake reinventat)

Cum ar fi ca, in loc de carrot cake sa incerci sa faci...

Micul dejun: sandvis cu pastrama de vita

Uneori un weekend bun se cunoaste de sambata dimineata.