Salata de vara cu apio si cascaval ras

Postat in Salate
In bucatarie, de multe ori simplu inseamna bun. Afirmatia este valabila si pentru aceasta salata de vara cu legume proaspete si savuroase.
fork_spoon_icon_26x26  Portii: 2
fork_spoonclock_icon_26x26icon_26x26 Timp de gatire: 0h 10 minute

Ingrediente:

- 1/2 salata verde romaneasca
- 2 fire ceapa verde
- 2 fire de apio
- 1/2 de ardei gras rosu
- 2 rosii
- cascaval/ branza rasa
- sare
- piper
- ulei de masline
- zeama de la 1/2 de lamaie

Mod de preparare

1. Salata se rupe in fasii potrivite si se aseaza prima pe farfurie. Urmeaza ceapa verde taiata grosier.  Rosia va fi taiata in sferturi, iar ardeiul gras rosu in fasii subtiri de 3-4 cm lungime.

2. Cele doua fire de apio se taie in cubulete potrivite, iar deasupra salata este imbogatita cu cascaval sau branza rasa.

Asezoneaza cu sare, piper, ulei si seama de lamaie si serveste imediat!

Postat la: 23-10-2010 de admin
Scor: 0 din 0 voturi

Comentarii (0)

Acest material nu are inca comentarii. Fii primul care comenteaza!
Adauga comentariul tau
Ultimele 5 retete

Delicios si consistent: Prajitura Sumegi cu ciocolata, nuci si capsuni

Atunci cand te duci la sala constant, imposibil sa nu te...

Prajitura de Sf. Marie pentru Mama: Caramel Cheesecake cu Mure

Inca un cheesecake, inca un sarbatorit, inca un "motiv"...

Cel mai bun Cheesecake cu Ciocolata si Zmeura

Long story short: La Multi Ani, Catalin! Pentru ca...

Prajitura cu gutui (un fel de carrot cake reinventat)

Cum ar fi ca, in loc de carrot cake sa incerci sa faci...

Micul dejun: sandvis cu pastrama de vita

Uneori un weekend bun se cunoaste de sambata dimineata.