Salata usoara cu doua tipuri de fasole - pastai si boabe

Postat in Salate
Simpla, buna, de post, accesibila - ce poti sa vrei mai mult de la o simpla salata cu fasole si legume? Zic eu ca pentru o cina lejera e chiar bine.
fork_spoon_icon_26x26  Portii: 2
fork_spoonclock_icon_26x26icon_26x26 Timp de gatire: 0h 30 minute

Ingrediente:

500 g fasole galbena
2 ridichii
1 morcov
1/2 legatura patrunjel
2 fire ceapa verde
5 rosii cherry
240g fasole alba in conserva
1/2 lingurita garam masala
2 linguri ulei de masline extravirgin
sare
piper
zeama de la o lamaie

Mod de preparare

1. Pune la fiert o oala mare cu apa si 1/2 lingurita sare; cand apa fierbe pune pastaile de fasole galbena spalate si taiate in prealabil. Cred ca undeva la maxim 20 de minute le-am lasat la fiert.

Vrei sa sari de acest pas? Nimic mai simplu: cumpara fasole galbena la borcan. Nu e acelasi gust, dar e alegerea ta daca o iei pe "scurtatura".

2. Intr-un bol potrivit se aduna cu mic cu mare urmatoarele: fasolea galbena, boabele de fasole alba, morcovul taiat rondele, jumatati de rosii cherry, rondele de ridichie, ceapa verde, patrunjelul tocat, uleiul de masline, zeama de lamaie si condimentele. Amesteca usor pana se imprietenesc toate legumele si se imbraca in dressing si serveste cu o felie de paine la toaster.
Postat la: 08-04-2012 de admin
Scor: 0 din 0 voturi

Comentarii (0)

Acest material nu are inca comentarii. Fii primul care comenteaza!
Adauga comentariul tau
Ultimele 5 retete

Delicios si consistent: Prajitura Sumegi cu ciocolata, nuci si capsuni

Atunci cand te duci la sala constant, imposibil sa nu te...

Prajitura de Sf. Marie pentru Mama: Caramel Cheesecake cu Mure

Inca un cheesecake, inca un sarbatorit, inca un "motiv"...

Cel mai bun Cheesecake cu Ciocolata si Zmeura

Long story short: La Multi Ani, Catalin! Pentru ca...

Prajitura cu gutui (un fel de carrot cake reinventat)

Cum ar fi ca, in loc de carrot cake sa incerci sa faci...

Micul dejun: sandvis cu pastrama de vita

Uneori un weekend bun se cunoaste de sambata dimineata.