Mujdei

Postat in Sosuri / Paste
Dintr-o mie de retete de preparare a mujdeiului, iat-o pe cea mai simpla si la indemana oricui.
fork_spoon_icon_26x26  Portii: 4
fork_spoonclock_icon_26x26icon_26x26 Timp de gatire: 0h 05 minute

Ingrediente:

- 6-8 catei de usturoi (sau mai multi daca vrei sa fie mujdeiul mai tare)
- sare
- ulei
- apa minerala

Mod de preparare

1. Se curata si se piseaza cu sare cateii de usturoi.

2. Cand usturoiul este bine pisat se adauga putin ulei si se freaca bine pana cand obtii o pasta fina.

3. Se adauga apa minerala si se amesteca bine.  Serveste mujdeiul cu crap prajit si mamaliguta!
 

Postat la: 15-12-2009 de admin
Scor: 5 din 1 vot

Comentarii (1)

tonito a spus la 09-03-2010 13:43
foarte buna reteta, Am incercat-o aseara si a iesit super
<<   1    >>
Adauga comentariul tau
Ultimele 5 retete

Delicios si consistent: Prajitura Sumegi cu ciocolata, nuci si capsuni

Atunci cand te duci la sala constant, imposibil sa nu te...

Prajitura de Sf. Marie pentru Mama: Caramel Cheesecake cu Mure

Inca un cheesecake, inca un sarbatorit, inca un "motiv"...

Cel mai bun Cheesecake cu Ciocolata si Zmeura

Long story short: La Multi Ani, Catalin! Pentru ca...

Prajitura cu gutui (un fel de carrot cake reinventat)

Cum ar fi ca, in loc de carrot cake sa incerci sa faci...

Micul dejun: sandvis cu pastrama de vita

Uneori un weekend bun se cunoaste de sambata dimineata.